Hoppa till innehåll

Om oss

Trender kommer och går men
smörgåstårtan består!

Vår bakgrund

AB Boalts Bröd; ett bageri med lång tradition. Vår VD, Christian Nilsson berättar...

I min familj har mjöl och brödbak betytt mycket från generation till generation sedan 1800-talet. Min farfar, Tage, tog över bageriet Ångbagarn i Trelleborg 1921 och överlämnade det 1968 till sina söner att förvalta vidare. Med en uppväxt utav tradition, kvalitet och kreation har jag sedan 2012 nöjet att driva AB Boalts Bröd. Min ambition är att fortsätta i samma anda och utveckla företaget framåt.

Boalts Bröd är ett bageri på frammarsch. Vi satsar på kvalitet och produktsäkerhet, givetvis med svenska råvaror om det är möjligt. Inga allergener förutom gluten i produktionen. Vi är även BRC-certifierade. Samtidigt som vi är ett mindre bageri jobbas det effektivt vilket gör oss till Sveriges marknadsledande tillverkare av Smörgåsbottnar och Landgångsbröd motsvarande 500.000 smörgåstårtor om året med en stadigt växande efterfrågan. Smörgåstårtan är en maträtt utav tradition och har mättat många magar under sina drygt 50 år på menyn. Det är bara din egen fantasi på kreation och smaksättning som sätter gränserna.

Så känner du igen våra bottnar

Har du någonsin ätit smörgåstårta, är chansen stor att du redan provat våra produkter. Vi säljer en halv miljon smörgåstårtsbottnar per år, främst till butiker, konditorier mm. Men du hittar dem även i flera livsmedelsbutiker.

Vi anser att förpackningar gör dem rätt lätta att känna igen; eller vad säger du?

Boalts Bröd AB
Doktor Sternsgatan 11
294 32 Sölvesborg 

Order
Tel: 0456-14900
Mail: order@boaltsbrod.se

Certifikat
BRC – Från Sverige – ISO 14001:2015
» Läs mer

» Sitemap
Sajten använder ej coockies.
© AB Boalts Bröd, 2021