Hoppa till innehåll

Certifikat & kvalitet

Certifikatens värde

Det är självfallet viktigt för oss att våra kunder ska kunna känna sig trygga med hur vi arbetar och producerar, liksom hur noga vi är med kvalitet och hållbarhet i allt vi gör.

Men certifikaten utgör även kvitton för oss själva. Ett bevis och en trygghet för att vi arbetar långsiktigt, säkert och hållbart i alla led. De viktigaste vi har så här långt är nog BRC och ISO-certifiering.

Glöm inte slänga en blick på Hållbart-sidan också – det går hand i hand med hela vårt kvalitets-tänk, vilket du läser mer om nedan.

BRC- certifierade

I vårt arbete med säkra produkter är vi sedan flera år tillbaka certifierade Vi  av de mer krävande certifieringar man kan välja inom vår bransch; med hårdare internationella krav är de flesta. Vill du läsa mer, hittar du dem på www.brcgs.com.

Från Sverige-märket

Vi väljer alltid svenska råvaror (gärna lokala) så långt det bara är möjligt. Vi är därför stolta över att även få sätta ”Från Sverige”-märket på våra produkter.

ISO 14001 -certifiering

Boalts Bröd arbetar för en hållbar framtid och är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Boalts kvalitetslöfte

Brödbak, kvalité, tradition och produktsäkerhet är några av de främsta ledord vi värnar om, och de bidrar till att även certifikaten betyder en del för oss. Ingen ställer högre krav på våra produkter än vi själva. Därför sätter vi även vår egen kvalitetsstämpel på dem. Stämpeln är även till för att du som konsument ska ha ett tydligt och välkänt riktmärke att gå efter.

Vi nyttjar svenska råvaror så långt det bara är möjligt (gärna lokala). Inga allergener förutom gluten används i produktion. Vi garanterar en jämn och hög kvalitet på våra produkter med en obruten fryskedja. (För bästa resultat, tina brödet i sin förpackning 1 dygn före användning.)

Boalts Bröd AB
Doktor Sternsgatan 11
294 32 Sölvesborg 

Order
Tel: 0456-14900
Mail: order@boaltsbrod.se

Certifikat
BRC – Från Sverige – ISO 14001:2015
» Läs mer

» Sitemap
Sajten använder ej coockies.
© AB Boalts Bröd, 2021