Hoppa till innehåll

Vårt Hållbarhetsarbete

Hållbara mål och gemensamma värderingar

Vår främsta uppgift är att erbjuda produkter som spar tid, resurser och spill för våra kunder. Men prio två är att med oerhört ambitiösa hållbarhetsmål ligga i framkant och göra allt vi kan för att bidra till bättre miljö, klimat och framtid. Det tänket genomsyrar allt vi gör, från minsta ingrediens till produktion, spill och transport.

Som en del av Bageri Gruppen AB delar vi gemensamma värderingar och ambitiösa hållbarhetsmål. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Bageri Gruppens hemsida!

Vår kvalitetsgaranti

Genuint brödbak med fokus på kvalitet och tradition är viktigt för oss och vi nyttjar svenska råvaror så långt det bara är möjligt. I vår produktion används inga allergener utöver gluten och våra produkter levereras i obruten fryskedja från produktion. För bästa resultat, tina brödet i sin förpackning ett dygn före användning.

Vill du bli inspirerad med goda recept? Se recept på våra bästa smörgåstårtor här!

Våra certifikat

Vi har alla certifikat som krävs och har förbundit oss att följa Livsmedelsföretagens Hållbarhetsmanifest. Vi använder alltid svenska råvaror om det är möjligt och inga allergener förutom gluten används i produktionen. Vi är dessutom certifierade för både BRC och ISO 14001:2015. Se våra certifikat på Bageri Gruppens hemsida!

Boalts Bröd AB
Doktor Sternsgatan 11
294 32 Sölvesborg 

Order
Tel: 0456-14900
Mail: order@boaltsbrod.se

Certifikat
BRC – Från Sverige – ISO 14001:2015
» Läs mer

» Sitemap
Sajten använder ej coockies.
© AB Boalts Bröd, 2021