Viva Italia

1 Smörgåstårtbotten 22 cm

1 pkt Smörgåsbotten 22cm
200g Färskost naturell
Italy-röra:
150g Rostad tomat
450g Färskost naturell
110g Skivad salami
75g Prosciutto
Dekor:
150g Zucchini
120g Mozzarella
50g Skivad salami
60g Prosciutto
50g Cocktailtomater
25g Ruccola
30g Svarta oliver

Smörgåstårta_salami_liten_text

Gör så här:
Mixa tomaterna i en matberedare och tillsätt sedan färskosten. Hacka ner salami och prociutto och blanda ner i färskosten. Fördela Italy-röran jämt på tre bottnar. Lägg på den fjärde botten och stryck sedan upp hela tårtan med färskost.

Dekorera kanterna med tunt skivad zucchini. Toppa tårtan med mozarella, salami, prosciutto, cocktailtomater, ruccola och kalataoliver.

RECEPT/FOTO – CARINA AHLIN/ELSA ROMARE, KOBIA AB