Smörgåstårta med kyckling

1 Smörgåstårtbotten 26×38 cm

Fyllning 1 kycklingröra:
1 liten grillad kyckling
2 tomater
1½ dl crème fraiche
1½ dl lättmajonnäs
1½-2 tsk curry
½ dl finhackad persilja
salt, peppar

Fyllning 2:
2 dl crème fraiche
ca 1½ dl finstrimlad isbergssallad
salt, peppar
3-4 skivade tomater
svartpeppar
socker

Garnering:
2 dl crème fraiche
1 dl lättmajonnäs
½ dl finhackad persilja
salt, peppar
salladsblad
200 g räkor med skal
cocktailtomater
skivad ananas
persiljekvistar

Gör så här:
Fyllning 1: Ta bort skinnet och bena ur kycklingen. Finhacka köttet (ca 5 dl). Halvera, kärna ur och skär tomaterna i små tärningar. Blanda crème fraiche, lättmajonnäs, curry och persilja. Rör ner kyckling- och tomathack. Smaka av med salt och peppar.

Fyllning 2: Blanda crème fraiche och finstrimlad isbergssallad. Smaka av med salt och peppar.

Bred på ca hälften av kycklingröran på bottenskivan, lägg på nästa brödskiva.

Bred på fyllning 2. Skiva tomaterna och lägg ovanpå. Peppra och sockra lätt. Lägg på ytterligare en brödskiva och bred på resterande kycklingröra. Lägg på den sista brödskivan. Blanda crème fraiche, lättmajonnäs och persilja och smaka av med salt och peppar. Bred detta ovanpå tårtan.

Garnering: Garnera med salladsblad, gärna ett par olika sorter, skalade räkor, cocktailtomater, skivad ananas och persilja.