Skinktårta

1 Smörgåstårtbotten 29 cm eller 27×27 cm

Fyllning 1:
150 g kesella
1 liten burk fruktcocktail
200 g rökt skinka

Fyllning 2:
150 g leverpastej
2-3 msk grädde
3/4 dl inlagd paprika

Garnering:
majonnäs
10-12 skivor rökt skinka
tomatklyftor
gurkskivor
apelsinskivor
persilja
röd strimlad paprika

Gör så här:
Bred kesella över en brödskiva. Låt fruktcocktailen rinna av och mosa frukten lätt. Fördela frukten över kesellan. Tärna skinkan och strö den ovanpå. Lägg en brödskiva ovanpå.

Rör ut leverpastejen med grädde. Låt paprikan rinna av och dela den i mindre bitar. Bred leverpastej över hela brödet och fördela paprikan ovanpå. Täck med en brödskiva.

Bred majonnäs över och runtom hela tårtan. Tryck fast klippt persilja runt kanten och garnera med övriga ingredienser.