Dags för semester!

Nu är det snart dags för semester!

Men innan dess gör vi några förändringar med försäljning och fakturering. Ångkvarnen Försäljning AB går samman med Boalts Bröd från och med 2018-06-01 och kommer endast att finnas kvar som ett varumärke.

Du som kund kommer inte märka någon större skillnad mer än att det blir ett nytt BankGiro 610-9268, samt att det står Boalts Bröd på fakturorna med org. nr. 556135-6402.

Produktionen går på högvarv för att nu fylla upp våra lager inför smörgåstårtsäsongens topp som är till studenten.

Vi kommer i år att hålla ett välbehövligt semesterstängt i bageriet under veckorna 28-30, men kommer fortfarande till viss del ha öppet för utlastning. Order tas emot måndag, tisdag och onsdag kl 08:00-10:00.

Givetvis kommer vi fylla upp varor i vår lagerfrys, men för att säkerställa att du inte skall stå utan produkter under dessa veckor uppskattar vi om ni vill lämna en prognos eller förhandsorder för leveranser under veckorna 28-30.

Order telefon: 0456-14900
Ny e-post för order: order@boaltsbrod.se

Vi önskar er alla en skön och avkopplande sommar!